Wimper
Extentions

Wimperextensions zijn (kunst)wimpers die aan de eigen wimpers worden vastgemaakt. Hiermee worden de wimpers verlengd waardoor je een prachtige celebrity look krijgt.

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers. NLX maakt gebruik van de one by one techniek. Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartjes die variëren in lengte en krul. Het voordeel van de one by one techniek is dat de extensions er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Mascara is niet meer nodig en je bespaart hierdoor ’s ochtends tijd. Gezien de natuurlijke uitval van wimpers wordt het aangeraden om na een aantal weken de wimpers te laten opvullen voor een blijvend mooi resultaat.

Er zijn verschillende losse wimpers bruikbaar bij de one by one techniek. NLX gebruikt synthetische wimperhaartjes welke geen allergische reactie veroorzaken.
De haartjes variëren van lengte, dikte en krul. De meest gebruikte krullingen zijn J,B,C en D. 
Wimperextensions mogen enkele uren niet nat worden. De lijm is mogelijke nog niet uitgehard. Probeer de eerste 48 uur bij het douchen de wimper niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval. Het beste resultaat behoud je als je elke twee dagen de wimperextensions voorziet van een speciale coating. Overige make-up verwijder je met een remover ZONDER oliebasis.

NLX verkoopt speciale make-up producten zoals mascara, eyeliner, coating en oog make-up remover voor een optimaal resultaat ten behoeve van uw wimperextensions.
Er is een aantal medische aspecten die ervoor zorgen dat een wimperextension behandeling niet kan worden uitgevoerd:
  • Psoriasis
  • Ooginfecties
  • Trichotilloamania (dwangmatig uittrekken)
  • Allergie
  • Droge ogen syndroom
  • Alopecia