Wenkbrauwen

Wenkbrauwen maken het gezicht. Met een mooie vorm kan het extra aandacht naar je ogen brengen en geeft de wenkbrauw je een open blik. Wij geven vorm aan de wenkbrauw met wax. Als je wenkbrauwhaartjes licht van kleur zijn kan je overwegen om de wenkbrauw te verven met wenkbrauw verf of met Henna. 

Shapen:
Bij het shapen van de wenkbrauw maken wij gebruik van wax. In overleg met de klant bepalen wij de vorm oftewel de shape. Met behulp van wax creëren wij een mooie scherpe lijn. Cool Flexx wax is een wax met een extreem laag smeltpunt. Door de lage temperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie.

Wenkbrauw verven:
Wie zijn wenkbrauw meer wil accentueren kan ervoor kiezen om voor het shapen de wenkbrauw te laten verven. Wij maken gebruik van Refectocil, duurzame verf en schitterende kleuren met een korte inwerktijd. Geniet van optimaal kleurresultaat tot wel 4 weken lang. 

Henna brows:
Henna brows is anders dan het verven van wenkbrauwen. Je verft niet alleen de haren maar ook de huid.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je minder snel je wenkbrauwen bij te tekenen of te poederen. Voor dames met weinig wenkbrauwgroei zijn henna brows een prima oplossing.
De henna zorgt voor een strakkere en vollere wenkbrauw. De kleur van de henna blijft ongeveer 5-6 weken op de haartjes en 7-10 dagen op de huid zitten. Dit is uiteraard afhankelijk van je huid, het aantal haartjes van je wenkbrauw en het onderhoud. Hoe beter je je wenkbrauwen onderhoudt met de juiste producten, hoe langer de henna blijft zitten. 

Powderbrows (Permanente make-up):
Powderbrows is de perfecte techniek als je op zoek bent naar mooie, strakke, natuurlijke wenkbrauwen. Lees hier de uitgebreide informatie over deze vorm van permanente make-up.

Nazorg en advies

Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het beter om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorgingsmiddelen op oliebasis, scrubs en peelings laten de kleur eerder vervagen. Ook is het beter om niet te veel in de zon of onder de zonnebank te gaan met henna brows.