Kunstnagels

Kunstnagels van acryl of gel kunnen worden aangebracht met of zonder 
verlenging van je eigen nagels. Kunstnagels zijn de perfecte oplossing bij korte nagels of nagels die snel afbreken.

Je hebt er wekenlang plezier van en je nagels zien er verzorgd uit. Je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels gewoon doorgroeien. Wanneer je kiest voor verlenging dan kan dat door middel van een tip of sjabloon.
Wat is het verschil tussen acryl en gelnagels? Gelnagels zijn iets dunner en meer flexibel dan acrylnagels. Ook hebben gelnagels een gladder oppervlak. Als je de nagels mooi wilt houden worden nabehandelingen aangeraden. De kunstnagels groeien mee met je eigen nagels en zullen er op een bepaald moment minder mooi uitzien. Hoeveel tijd er tussen de behandelingen zit verschilt per persoon. Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee de natuurlijke nagels groeien.
Veel mensen zijn bang dat hun nagels kunnen beschadigen door het plaatsen van kunstnagels. Dit is echter alleen zo wanneer kunstnagels niet op een vakkundige wijze zijn aangebracht en eventueel verwijderd worden. NLX werkt vakkundig en hygiënisch zodat er ook geen schimmel onder de nagels kan komen. Kunstnagels kun je in ieder gewenste kleur lakken. Gebruik wel altijd remover zonder aceton.