BROW
LAMINATION

Brow Lamination oftewel een brow lift is de trend van dit moment! Maar wat houdt dit precies in? Je geeft met deze behandeling de wenkbrauwhaartjes een natuurlijke lift omhoog en/of opzij waardoor er een mooi geborsteld effect ontstaat.

Natuurlijk kan je ook een mooi effect krijgen met een brow soap of een goede wenkbrauwgel maar Brow Lamination geeft een langer en strakker effect tot wel 6 weken.

Een brow lift is het meest geschikt voor iemand met redelijk lange wenkbrauwhaartjes en weinig tot geen kale plekjes in de wenkbrauw en een gezonde huid.
Maar zelfs wanneer je gezegend bent met deze factoren, blijven er situaties over waarin het beter is om geen Brow Lamination toe te passen. Bijvoorbeeld omdat het irritaties kan veroorzaken. 
In de volgende gevallen is Brow Lamination af te raden:
  • De eerste 4-5 dagen na een hennabehandeling. Sowieso kun je beter eerst de brow lift doen, en na minstens 5 dagen de henna treatment.
  • Bij eerdere allergische reacties op wimperliftproducten.
  • In het geval van een onrustige huid: acne/eczeem of zonverbrand.
  • Tijdens zwangerschap en/of het geven van borstvoeding. Het is niet bewezen dat het slecht is voor de baby, maar er is een kans dat de brow lift niet goed pakt onder invloed van hormonen.
  • Na een recente pmu-behandeling die nog niet is genezen.
  • Binnen 2 weken na een (chemische) peeling.
Wil je weten of jouw wenkbrauwen geschikt zijn voor deze behandeling dan kan je vrijblijvend een intakegesprek aanvragen. Voor elke wenkbrauw is er een oplossing en NLX denkt graag met je mee!